Cykelpremiär

Ännu en lika strålande solig, molnfri dag med ca 30 grader i skuggan

Väcktes ganska tidigt av grannens hundar, startade tvättmaskinen och njöt en lång frukost på terrassen. Vattnade citronträdet utanför förrådet med vattenspridaren och rensade ogräs mm. Satte en liten kylväska på pakethållaren och trampade iväg mot Mercadona. Det går ganska bra att cykla på trottoarer för att slippa trängas med bilarna på vägen, men jag vet faktiskt inte om man får cykla på trottoarerna?

Gick in i den stora kina-butiken/allt-i-allo-butiken mitt emot Mercadona och köpte några småsaker. Handlade sedan lite mat och packade kylväskan och ryggsäcken med varorna. Det är backigt här i Coin och bara det är lite uppför så blir det svettigt. Men det gick bra och det kändes ordentligt i benen att det var länge sedan jag cyklade. Behöver nog höja sadeln lite också.

Inköp på cykel

Solade och badade, simmade 10 varv i poolen innan det blev dags för lunch och lite siesta i skuggan eftersom det är som varmast på eftermiddagarna.

Flyttade om möblerna på terrassen så det blev bättre placering med soffan och runda bordet. Klippte bort en hel skottkärra full med blad som var i vägen från yucca-palmen så det blev bättre med plats vid hörnsoffan och lade på dynor och kuddar. Det blev riktigt bra. Återstår att montera ihop parasollet, kan få hjälp imorgon med det när Lisa och Kaj kommer förbi och hälsar på.

Nytt uterum

På kvällen var det festival med folkdans på stora torget i Coin, festivalen 40-års jubilerade och flera grupper från olika orter spelade och dansade.

Lämna ett svar