Tur till Malaga

Halvklar dag, lite varmare, runt 20 grader

Första frukosten ute, lite svala vindar och med grannens envisa trimmer som sällskap. Precis när jag ätit klart kom ett moln som gav ifrån sig stora blöta droppar, men det blev bara en skur. Städade lite och fixade inne istället.

Morgonljus

Åkte med bilen på småvägar till Malaga för lite shopping, först till IKEA där jag köpte några små mattor att ha bredvid sängen för att slippa sätta ner fötterna på det iskalla golvet, några köksredskap och en TV-bänk att ha i vardagsrummet. Letade påslakan till de spanska täckena som vi köpte vid första besöket, men hittade inga med rätt storlek. Bredvid IKEA finns Jysk och där fanns påslakan med rätt mått, en mjuk gosig filt och fönsterputsar-set blev också köpta.

Åkte också till Bauhaus i närheten och där blev det en rulle kabel och en värmefläkt som fick följa med hem. Inte lika hysteriska inköpsresor numera, det är skönt.

När jag kom hem, startade jag igång bevattningssystemet som varit avstängt ett tag, för att se att det fungerar och det var inga problem, skönt att slippa krångel. Lagade mat och slappade på kvällen, försökte se Mello men nätet var segt så det gick inte så bra, är lite si och så med nätet på kvällarna.

Lämna ett svar