Dags igen för nästa resa

Försommarperiod i Coín för Anette

Nu är det dags för nästa resa, den här gången blir det 5 veckor i huset, 3 veckor med distansjobb och två veckors semester.

Lämnar ett strålande vackert Sverige där tiden mellan hägg och syren var otroligt fin i år. Samma tid har däremot varit lite mer ostadig när det gäller vädret i södra Spanien, lite regn har kommit men inte tillräckligt för att fylla på de krympande vattenmagasinen. Torka och vattenbrist är ett problem i området och vi är väldigt glada att vårt hus har kommunalt vatten, vilket underlättar mycket.

Två resväskor blev det igen, en full med växter och en med lite blandat innehåll, det minskar i alla fall med saker vi behöver ta med och vi lämnar kläder mm kvar så det blir inte så mycket man behöver ta med varje gång. Fick skjuts av Jimmy till Gävle och åkte tåg därifrån till Arlanda, hade garderat med ett tidigt tåg så det skulle finnas marginal om det blev försenat eller inställt, men det avgick nästan i tid och på Arlanda var det lugnt, ingen kö att ta ut bagagetaggarna och bara några personer i kö till säkerhetskontrollen. Så det blev gott om tid att äta lunch och fika innan det blev dags för boarding.

Den här gången är det ingen risk för snöstorm i alla fall.

Planet avgick i tid, flygningen var lugn med bara några områden med moln och jag hade fönsterplats så jag kunde se mycket under resan. Vi landade före utsatt tid och mina väskor kom på bandet samtidigt som jag kom dit, verkligen snabba ryck. Bussen till hyrbilsfirman kom efter bara en liten stunds väntan och jag fick direkt nyckeln till min hyrbil, en vit Hyundai i30 och kunde åka mot Coín. Stannade på Carrefour för att handla lite frukost och mat och var framme vid huset kl 21. Skönt att hela resan gick så bra utan störningar eller förseningar.

Ogräset har växt sig högt och i poolen simmar en groda, så här finns det jobb att göra.

Lämna ett svar