Problemlösning mm

Strålande solig dag med 30 grader i skuggan

Det blev en dag med olika uppgifter avklarade, kyl-och frysskåpet fungerade inte som det skulle för nedersta lådan i frysen hade frusit fast, vilket inte ska hända och det hade till och med runnit ut vatten på golvet. Stängde av och tömde ur både kyl och frys och med Jimmys hjälp började jag skruva och leta efter felet. Till slut hittade vi att det blivit stopp där kondensvattnet ska rinna ut och det hade blivit is ivägen. Satte en värmefläkt att tina upp isproppen och senare på eftermiddagen hade det smält och det blev öppet i avrinningshålet igen. Kylen och frysen blev rengjord också, startade upp den igen och stoppade in alla varor. Kändes verkligen bra att inte behöva krångla med att eventuellt köpa nytt om inget fel hittats.

Åkte till söndagsmarknaden och köpte närodlade frukt och grönsaker, vitkål, lök, blomkål, plommon och tomater. På eftermiddagen fixade jag med poolen och planterade växterna som rest från Sverige i krukor.

Dagens belöning blev en promenad in till centrum på kvällningen och en god glass.
På flera ställen var det uppställda bord med blommor mm, kanske något helgon som firats igen och det var många finklädda människor ute.

Gick förbi några träd vid busshållsplatsen som blommar fint just nu.

Lämna ett svar