Städ och promenaddag

Började dagen med en härlig solig frukost på terrassen.

Vi tog en promenad i närmaste omgivningen för att kolla in hur det ser ut. Passerade hus av olika typer och skick. En bit längre bort var det en gård med getter, vi blev väldigt tacksamma att de inte är våra närmaste grannar. Det luktar ganska starkt och illa av getter. Men det är vackert i området här.

En stor del av dagen ägnades åt städning. Jimmy gjorde storverk i poolen och Anette fräschade upp badrummet. På kvällningen tog vi en promenad in till byn, det var soligt och varmt, närmaste vägen är en brant backe ner från vårt hus och en brant backe upp på andra sidan. Och den var verkligen brant och extra jobbigt att flåsa genom munskyddet. Här är det krav på att alltid ha munskydd när man är ute, vi har svårt att vänja oss vid det.

Belöningen blev en god glass som vi åt vid ett torg där det var en hel del folk ute, mest spanjorer. Det känns ganska genuint spanskt i Coin och inte alls så många turister som det är i orterna vid kusten.

Gick förbi en fin kyrka.

Och på vägen hem igen fick vi en fin vy över vårt hus där på andra sidan. Till kvällsmat åt vi tapas, skivad skinka, spanska korvar och ostar mm. Kunde sitta ute på terrassen tills det blev mörkt, ljummet och otroligt skönt!

Lämna ett svar