Konsert

Bara sol, lite blåsigt och drygt 30 grader i skuggan

Jobbade inomhus med ac:n som svalkade på eftermiddagen och fick sen besök av Kaj som skulle hjälpa till och titta på ugnen i köket. Häromdagen när jag lagade mat kom jag åt handtaget på ugnen med benet och fick en stöt och när jag skulle ställa in rätt tid på klockan på ugnen så pirrade det i vredet. Det kändes inte rätt så igår köpte jag ett mätinstrument och med Kajs och Jimmys hjälp kunde vi konstatera att ugnen var strömförande! Efter att vi slagit av säkringarna och dragit fram ugnen så gick det att koppla ur den därbakom. Det får bli ett senare uppdrag för Jimmy att titta på, behöver inte använda ugnen nu.

Strax drar jag iväg till Fuengirola på konsert ikväll. Det är Robbie Williams som är här! Recension kommer imorgon för det blir sent innan jag är hemma igen, konserten börjar (i bästa fall) kl 22:30

På väg till konserten:

Konsertarenan ligger precis bredvid stranden i Fuengirola.

Jag kom dit i god tid och som förband spelade två killar från Australien elektronisk musik innan det äntligen blev dags för Robbie som i år firar 25 år som soloartist.

Det var en häftig konsert med många av hans hitlåtar, dansare på scenen och Robbie bjöd på en del personligt prat mellan låtarna. Det var mest medelålders i publiken, inte alls många unga, men det är kanske inte så konstigt eftersom han var som störst på 90-talet.

Det var ingen trängsel när jag kom men det tog längre tid att komma ut därifrån när alla skulle gå samtidigt, jag hittade tillbaka till bilen som jag hade parkerat på en sidogata en bit bort där jag lyckades hitta en lucka och kom hem mitt i natten, klockan var strax före 2 innan jag var hemma efter en härlig kväll.

Lämna ett svar