Nyöppnat Sandvik-kontor i Coin

Mycket svett men inget blod eller tårar

Vaknade tidigt, öppnade fönstret för att få in lite svalare luft men fick in en mygga istället som jag inte lyckades få tag på. Störigt. Salvador kom långt före bestämd tid men körde en omgång till med sin antika maskin på de områden som inte blev bra och jag skickade honom resten av pengarna. Nu ser det bättre ut på golvet. Gissa från vilket år den här maskinen är:

Golvmaskin

Kollade värdena i poolen och äntligen börjar det se bättre ut, hade i lite mer alkalinitet-pulver ändå. Vattnade lite krukor och växter. Tittade ut genom ett fönster på övervåningen och fick se det här och hörde sirener:

Visade sig vara en gräsbrand

Det brann inte så långt borta och såg ut att vara en gräsbrand, det är otroligt torrt överallt, och varmt idag, 36 grader visade min termometer. Vattnet i poolen gick över 30 grader också. Tog en tur med bilen till söndagsmarknaden, var sugen att köpa blomkål och broccoli men inget av det såldes. Köpte några stora bifftomater, sallad och korvar istället.

Simmade 20 varv i poolen, 5 åt samma håll för att inte bli snurrig. För varmt att ligga i solen, måste försöka hitta och köpa ett parasoll eller två. Gjorde sallad till lunch och satt inne och åt men det känns jättekonstigt att inte kunna vara ute när det ser så fint ut, men det är inte skönt när det är så hett. Bara runt 30 grader inomhus, så riktigt behagligt.

Eftermiddagens uppdrag var att fixa till en arbetsplats, nu är min semester slut och imorgon ska jag jobba härifrån. Det behövdes flera vätske- och glasspauser i bygget men det gick riktigt bra och några timmar senare (ser att några kablar kan placeras snyggare) så blev det en fungerande arbetsplats i sovrummet där det finns ac, vilken kommer att behövas för att ha någorlunda dräglig temperatur. En stol, ett höj och sänkbart skrivbord och en ny skärm tillsammans med medtagna datorprylar kopplades ihop.

Ska bli ett skrivbord

Och simslabim:

Här ska jobbas

Firade med ett långt dopp i poolen, flöt omkring på simringen en stund och kunde ligga en stund i solstolen i kvällssolen.

Avslutade dagen med en sval dusch och gazpachosoppa med olivoljestekt bröd på terrassen i varma kvällsvindar. Inga direkta problem eller missöden idag, skönt som omväxling. Bäst att gå och lägga mig innan nåt händer och måste sätta på väckning till imorgon bitti.

Lämna ett svar