Måndagsshopping

Det saknas fortfarande en hel del verktyg och annat som är bra att ha.

Efter frukost bar det av mot Marbella och ett stort varuhus med bl a verktyg och byggmaterial. Det blev ändå en ganska sansad shopping med det mest prioriterade sakerna, som en svetsskärm, kapsåg, grillbriketter, lim, skruvar mm. Knappt en full vagn bara. Gick igenom och tittade i det enormt stora shoppingcentret La Cañada men där är mest märkesbutiker som inte riktigt är vår stil. Stannade till vid en handelsträdgård på hemvägen och köpte lite plantjord och en plåthink att ha aska i. Det finns otroligt många olika julstjärnor här i olika storlekar och färger, och de är mycket billigare än i Sverige.

Julstjärnor i massor

Vi hade plockat en hink med mandariner som vi gav till Kaj och Lisa när vi stannade till hos dem. Där fick vi fika och en trevlig eftermiddag med mycket prat. Kaj har en minigrävare som Jimmy ska få låna för att fixa till i vår trädgård, det behövdes bara ordnas med någon som kan transportera den till oss. Vänner till Kaj och Lisa hade kontakt med en spanjor med lastbil och det gick att ordna så vi kan få minigrävaren till oss på onsdag morgon. Då börjar Jimmys bästa tid!

Sen mat idag, det blev ris och färdiggrillad kyckling. Anette städade lite medan Jimmy försiktigt tände en eld i braskaminen. Det verkade gå bra så vi vågade lägga på mer ved av olivträ och det blev väldigt snart riktigt varmt och skönt inne, fleecetröjan åkte till och med av. Nu förstår vi varför alla spanska hus har en braskamin och att den verkligen behövs när det är som kallast.

Mysvärme

Lämna ett svar